Tungsram

Cunoscuta pentru lampile sale, Tungsram este una dintre cele mai vechi si mai prestigioase companii din Ungaria. Astazi activitatea lor s-a extins, insa lampile Tungsram continua sa redea sunetul cu o muzicalitate armonioasa, calda si fara distorsiuni in multe dintre amplificatoarele pentru chitara si instalatiile de sunet din cele mai prestigioase studiouri.

Constructia interna a lampilor Tungsram este de prima clasa. Pentru ca pot furniaza mai multa putere, raspunsul tonic este excelent fiind potrivite pentru muzicienii care au nevoie de sunet puternic, plin, energic si detaliat.

Cu midrange bogate și complexe, inalte cristaline, dar nu reci, crude sau metalice Tungsram respecta tonul, oferind fidelitate maxima.

Zgomotul minim, stabilitatea mecanica incomparabila si durata lunga de viata a acestor lampi le face sa fie cele mai ravnite cand vine vorba de upgradarea amplificatorului.

Pentru ca multi muzicieni cauta sa puna o amprenta personala, aleg pentru amplificatoare lampile Tungsram care imbunatatesc considerabil sunetul si sensibilitatea amplificatorului, eliminand microfonia.