Tube Amp Company (T.A.C.)

Cand vine vorba de performante audio impecabile, amplificatoarele cu tuburi T.A.C. au acea particularitate de a ne transpune in mod virtual in fata unei scene unde muzicienii presteaza cel mai spectaculos concert al vietii lor. Astfel putem spune ca amplificatoarele T.A.C. au capacitatea extraordinara de a crea un spatiu si un sentiment de “live” intr-un mod credibil, facand ca in momentul auditiei muzica sa sune ca si cum ar fi redata de o orchestra adevarata.

De altfel Tube Amp Company (T.A.C.), infiintata in anii 1990 de cativa entuziastii audiofili germani, nu accepta compromisuri in ceea ce priveste calitatea, furnizand utilizatorilor amplificatoare care sa le ofere in propria lor casa o experienta asemanatoare cu un concert live.

Tube Amp (T.A.C.) este parte a companiei Sintron Vertriebs GmbH si s-a ghidat intotdeauna dupa valori bine determinate cand a scos pe piata amplificatoare care au un raport pret/ performanta excelent.

Cu un concept ambitios : “Nu poti descrie muzica buna, trebuie sa o cunosti!” T.A.C. demonstreaza ca tuburile au o relatie speciala cu muzica si de fiecare data cant apesi “play” se produce o magie care le face captivante.

Amplificatoarele pe lampi T.A.C. sunt capabile sa produca un sunet viu si real si sa creeze un soundstage mult mai mare decat suratele lor moderne, transmitand caldura sunetelor de mijloc cu o muzicalitate speciala.

Frecventele inalte care nu ating punctul de agresivitate pe care il auzi cu usurinta la amplificatoarele conventionale sunt o alta calitate remarcabila a amplificatoarelor T.A.C..

Toate produsele cuprinse in porofoliul T.A.C. indeplinesc cele mai ridicate standarde pentru a face parte din categoria produselor pe care audiofilii le ravnesc si acelasi timp subliniaza vizual tuburile, folosind un design-uri izbitoare.

Astazi T.A.C. se mandreste ca au pastrat vechile calitati ale lampilor, combinandu-le cu elemente moderne ce creaza un sunet bun si o multime de emotii.

Daca v-ar placea sa va bucurati de acel ceva special simtit ori de cate ori ascultati muzica, prima optiune fiabila sunt amplificatoarele T.A.C.