soundcast

Din toate timpurile oamenii au apreciat muzica si felul in care i-a facut sa se simta. Acordurile melodioase ne fac sa visam, ne tin companie, ne fac sa uitam de griji si sa fim fericiti sau ne permit sa ne simtim parte a unui grup.

Pornind de la aceasta idee, in 2004 Soundcast a unit tehnologia cu design-ul si functionalitatea, creand sisteme de difuzoare portabile de o eleganta aparte si o constructie robusta, imputernicind iubitorii de muzica cu libertatea de a asculta melodiile preferate oricand si oriunde.

Pentru ca muzica face parte din acele experiente de neuitat care creeaza emotii unice, impartasirea ei cu cei din jur a devenit aproape o necesitate. Prin urmare, cei de la Soundcast au anticipat aceasta nevoie si au dezvoltat boxe autonome capabile sa redea play list-uri sau albume de pe smartphone-uri, tablete si alte dispozitive.

Dezvoltate si proiectate in Statele Unite sistemele Soundcast sunt adaptate fiecarui tip de utilizator.

Cele mai apreciate calitati ale boxelor Soundcat sunt portabilitatea, mentinerea calitatii semnalului si redarea unui sunetul clar, fara distorsiuni.

Fondata la de experti cu experienta in domeniul HIFI, Soundcast a ramas fidela scopului de a crea dispozitive audio care sa se potriveasca cu orice stil de viata si sa calitate HiFi la preturi accesibile.

In anul 2007 Soundcast a lansat apreciatul sistem portabil OutCast, un pionier in domeniul audio wireless. Apoi au adus pe piata sistemul Melody cu tehnologie Bluetooth care a fost la fel de premiat ca si predecesorul sau, urmand o serie de produse uluitoare, care au cucerit piata.

Soundcast cuprinde in portofoliul sau accesorii care completeaza nu numai produsele sale, ci si orice tip de difuzor, astfel incat extinderea unui sistem audio, Home Cinema sau Home Entertainment nu implica adaugarea de cabluri ce pot duce la pierderi sau intreruperi de semnal.

Astazi Soundcast continua sa produca boxe premium si sisteme audio portabile, rezistente la intemperii, cu o baterie cu durata de viata de exceptie, dar si transmitatoare wireless, sisteme audio pentru Home Cinema si sisteme subwoofer.