Shuguang

Shuguang Electron Group Co. Ltd, este una dintre cele mai cunoscute fabrici de componente electronice din China. Shuguang a inceput sa produca tuburi vidate si lampi in jurul anului 1958. De atunci si-au imbunatatit metodele de productie si astazi calitatea lampilor Shuguang este de neegalat.

Shuguang a dezvoltat peste 120 de tipuri de tuburi vidate si a fabricat zeci de milioane de tuburi care sunt apreciate in intreaga lume doua dintre gamele sale fiind in productie si la ora actuala.

Tuburile din gama Natural Sound sunt compuse din cele componente de cea mai buna calitate si au reintrat in productie in 2012.

Seria Shuguang Treasure are pini de aur cu acoperire HPCC, sticla ce pare neagra fiind invelita pe interior cu un polimer de carbon. Acest lucru ii confera capacitatea de a reduce emisiile de electroni.

Cu echipamente actualizate si imbunatatiri constante ale controlului calitatii, Shuguang este acum una dintre cele mai mari fabrici de tuburi din lume, ce furnizeaza lampi celor mai cunoscuti producatori de amplificatoare OEM la nivel mondial.