Nuprimex

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NuPrime a avut o ascensiune fulminanta.

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NuPrime este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NuPrime (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului.

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NuPrime-X este implementarea Clasei A+D in amplificatoare de putere dedicate sistemelor home cinema sau pur simplu impatimitiilor de gaming. Seria MCX al marcii NuPrime-X dezvolta puteri de cel putin 300W pe canal, avand modele de 4, 3, 2 sau 1 canal pentru a fi cuplate unui procesor audio.

Cu ajutorul implementarii circuitelor proprietare ULCAM reduce considerabil zgomotul de fundal (noise floor) avand o acuratete ridicata a sunetului, o banda de frecventa excelenta de 10Hz~52KHz(-3dB) si o impedanta de 50k Ohms.