lgl

Vinilul este sinonim cu un sunet exceptional si bucuria de a gusta muzica buna. De cand a aparut primul disc de vinil in 1877, acest dispozitiv a devenit arhetipul modului in care lucrurile de calitate pastreaza o legatura indestuctibila cu originile, facand ca anii ce trec sa le sporeasca valoarea.

Astazi, in plina revolutie digitala, vechiul  pikup se bucura de aprecierea binemeritata devenind o piesa fundamentala in casa oricarui iubitor de muzica.

Pikupurile moderne tind sa aiba o imagine vintage pentru a acoperi nevoia de estetic boem, dar au cateva imbunatatiri si inovatii foarte interesante si posibilitatea de a achizitiona piese de schimb care le ofera o viata lunga si un sunet cu o suplete desavarsita ani de-a randul.

Accesoriile si piesele de schimb de calitate au inceput sa fie tot mai cautate, fiind un must have pentru posesorii de pikupuri originale.

LGL – Lee Godbold Ltd este distribuitor exclusiv pentru Techlink Wires si iSupport. Specialisti in furnizarea de piese si accesorii electronice de top din industria AV ofera cele mai bune solutii si curele de schimb pentru pikupuri.

Cu ani de experienta acumulati ocupand cele mai inalte locuri in topurile industriei HI-FI, compania cu sediul in Hampshire, Marea Britaniei, are un portofoliu impresionant de produse si echipamente electronice AV.

Fidelitatea si calitatea sunetului pe care le reda un vinil depind in mare masura de componentele pikupului. Cu cat componentele sunt mai bune, cu atat sunetele si vibratiile mecanismului in sine vor fi mai discrete atunci cand acesta functioneaza. Astfel muzica unui vinil poate fi ascultata cu o fidelitate audio mai mare, lipsita de distorsiuni.

Accesoriile, piesele de schimb si curelele LGL pentru pikupuri sunt fabricate cu tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate care le ofera o viata lunga, stabilitate si le protejeaza de deformari care ar putea cauza vibratii.

Filozofia companiei este de a selecta cele mai bune produse pentru clientii sai, oferind servicii excelente de o valoare exceptionala.