Electro Harmonix

Electro Harmonix este unul dintre cei mai mari producatori de tuburi din lume. Compania a fost fondata de muzicianul Mike Matthews in octombrie 1968. La inceputul anilor ’90 Electro Harmonix a inceput sa vanda tuburi redenumite cu numele originale ale amplificatoarelor de chitara pe care le-au facut in anii ’70.

Tuburile Electro Harmonix au o liniaritate excelenta, o capacitate de manipulare a energiei si o disipare a caldurii care le face sa fie potrivite pentru majoritatea aplicatiilor audio. Constructia pe patru piloni si separatoarele de mica contribuie la mentinerea fiabilitatii mecanice robuste. Sunetul clasic este mentinut la o performanta impecabila. Un nou compozit de sticla cu plumb este utilizat pentru a mentine integritatea vidului si pentru a oferi o performanta echilibrata , asigurand o durata lunga de viata.

Electro Harmonix are o gama ampla de tuburi special desenate pentru a substitui diverse modele si pentru a se adapta la instalatiile cu factor de amplificare mare, mentinand in acelasi timp sunetul impecabil si integritatea detaliata a componentelor originale.

Tuburile Electro Harmonix au un zgomot ultra scazut si un ton muzical detaliat, care rivalizeaza cu cele mai ravnite tipuri de lampi din gama hight end.