De peste 25 de ani, compania Davis Acoustics ramane consecventa in cautarea perfectiunii audio, a redarii sunetului adevarat. Boxele concepute de aceasta sunt menite sa reproduca sunetul cu cat mai multa acurete, astfel incat sa fie capabile sa satisfaca asteptarile pana si ale celui mai exigent client. Fie ca este vorba de gama de mici dimensiuni (foarte accesibila din punct de vedere al pretului), fie de gama cea mai avansata, orice audiofil va fi capabil sa simta emotia reala a sunetului.

Davis Acoustics, inca de la inceputurile sale, isi proiecteaza si isi produce propriile componente (drivere, bobine, magneti etc.) in fabrica din Franta, iar acest lucru garanteaza calificarea inalta a personalului implicat in proces, care, avand implicit dedicare si intruirea, cunoaste fiecare produs inca din stadiu incipient. Pe langa aceasta, gama variata de
boxe produsa de Davis Acoustics este capabila sa satisfaca orice gust si buget, compania mandrindu-se ca produsele sale pot oferi o experienta audio de cea mai buna calitate.

In anul 1986, Michel Visan – creatorul majoritatii boxelor – a fondat Davis Acoustics, ce era menita sa fie o afacere de familie. Pornind cu doar doi angajati, cu atelierul aflat in curtea propriei case, a ajuns sa se extinda la stadiul de companie, construind o fabrica dedicata in Troyes. De-a lungul istoriei acestui producator, accentul s-a pus pe cele mai noi tendinte din domeniu: inca de la inceput, in 1986, la primele difuzoare construite se foloseau materiale precum kevlarul sau carbonul, in 1986 deja introduceau pe piata primele boxe auto hi-fi sub emblema Davis, iar in 2011 prezentau pietii driverul 20DE8, considerat, la nivel mondial, a fi unul dintre cele mai bune produse din linia sa.

Traditia excelentei in design și a dedicarii fata de audiofilii pasionati este continuata de catre familia Vian (in prezent, fiul sau este cel care conduce compania), dezideratul fiind oferirea unei experiente audio speciale si personale, in care sunetul este redat la o calitate superioara, este autentic, viu. Mai exact, dezideratul este oferirea unei experiente “Davis” totale.

Va invit si va provoc sa va convingeti de diferenta DAVIS, testand produsele pe care le oferim. Doar ascultand puteti crede! Intreaga noastra echipa s-a consolidat printr-o selectie a celor mai pasionati si dedicati specialisti. Fie ca este vorba de consiliere in alegerea produselor potrivite, fie ca este vorba de asistenta tehnica, veti avea parte de o experienta de care se poate bucura orice audiofil in procesul de alegere a echipamentului audio care ii se potriveste cel mai bine. – Olivier Visan (Director Davis Acoustics)