Intr-o lume interconectata pana la nivel de micron, dominata de podcast-uri si streaming, a aparut D-Stream, o companie nou infiintata de audiofili pasionati, o fuziune perfecta a doua culturi opuse pe care pasiunea pentru muzica buna le-a unit.

Detinuta de cativa tineri, aplicatiile software D-Stream sunt dezvoltate in Franta, in timp ce tot hardware-ul produsului este fabricat la fabrica D-Stream din China.

D-Stream ofera un avantaj unic combinand cu succes creativitatea si designul francez modern, cu tehnici de fabricatie eficiente, materiale moderne si mana de lucru ieftina, oferind produse calitative ce satisfac nevoile actuale a iubitorilor de muzica, la un pret decent si o performanta inegalabila.

Produsele D-Stream va ofera posibiitatea sa creati un univers muzical in care centrul de control sunt smatphone-ul sau tableta si aplicatia D-Stream Air. Acestea va permit sa plonjati intr-o lume audio infinita in care atat biblioteca cat si redarea pot fi controlate de pe gadget-urile pe care le aveti la indemana.

Portofoliul D-Stream este alcatuit din instrumente esentiale pentru confortul iubitorilor de muzica, coordonate de un software complex ce permite analiza si sincronizarea tuturor componentelor ce alcatuiesc sistemul audio precum si redarea impecabila a unui sunet exceptional.

D-Stream reuneste sub umbrela sa amplificatoare, boxe active, streamere wireless si  componente care va permit sa ascultati fisiere audio HD de pe smartphone, un dispozitiv de stocare, calculator, radio pe Internet si de asemenea Spotify, Qobuz, Tidal si Deezer, toate acestea coordonate de o aplicatie regastia in suita Google Store sau Apple App.

Cu produsele D-Stream veti domina noile tehnologii profitand la maxim de performantele eceptionale si posibilitatile pe care acestea vi le pun la dispozitie. D-Stream te invita intr-o lume streaming de inalta rezolutie unde poti dispune de toate progresele recente ale calitatii audio.