Cardas

Industria HI-FI pare sa functioneze cu functia forward activata, uimindu-ne in fiecare zi. Noile metode de fabricare si materialele de ultima generatie vin sa revolutioneze aceasta lume si brand-urile old school se vad obligate sa se updateze constant pentru a continua sa se mentina pe cele mai inalte locuri in topul preferintelor utilizatorilor.

Cardas Audio, marele producator de cabluri care a luat nastere in anii ’80 in garajul lui George Cardas – inginer de telefonie, stie perfect cat de mult conteaza ca un cablu sa transmita fidel orice semnal si bazandu-se pe  arhitecturi si materiale nobile de o puritate extrema, evolueaza constant pentru a uimi si subjuga deopotriva pasionatii de sunet si imagine impecabile.

Cei patru parametri care ne intereseaza cel mai mult atunci cand vorbim despre cabluri sunt rezistenta, inductanta, capacitatea si impedanta, iar Cardas a transformat acesti parametri in valori de referinta in lumea cablurilor, oferind produse de o calitate superioara ce aduc o imbunatatire tangibila fiecarui sistem la care sunt asociate.

Functia unui cablu pare bazica, aceea de a transporta un semnal intre doua componente, protejandu-l de orice interferena externa care il poate modifica. Insa George Cardas stie  cat de mult poate fi afectat sunetul de calitatea unui cablu asa ca se straduieste sa abordeze fiecare detaliu in fabricarea cablurilor si conductorilor sai, indiferent cat de mic si nesemnificativ pare.

Cardas Audio are un portofoliu de produse cu care se poate mandri oriunde si ofera alternative premium pentru cabluri audio, interconectori, cabluri digitale si de alimentare.

Pe langa cabluri Cardas si-a pus amprena pe tot tipul de accesorii si componente audio pentru cei care isi urmeaza pasiunea si investesc timp si entuziasm in proiectarea si construirea propiilor sisteme audio.

Pentru neutralitatea lor cablurile Cardas sunt asociate cu o multitudine de echipamente electronice foarte diferite unele de altele, oferindu-le utilizatorilor bucuria de a trai experienta ascultarii unui sunet pur sau de a viziona imagini de o claritate fara cusur.

Astazi Cardas Audio este este o afacere de familie condusa de fiica lui George, Angela, ajutata in continuare de tatal sau la proiectare si sotul sau pe partea de distributie si marketing. Cardas produce cabluri audio premium si componente DIY pentru sisteme audio high-end fiind unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de cabluri la nivel mondial.