cnote

A fost o perioada, pana la revolutia spectaculoasa a industriei HI-Fi, in care biletele la concertele si spectacolele live se epuizau imediat si toata lumea se bucura de senzatiile autentice pe care vibratiile unor boxe puternice ti le transferau.

Marii producatori de difuzoare si componente audio si-au propus sa surprinda audiofilii cu minunata experienta a unui concert live pe care sa o incerce chiar in propriile case. Astfel au aparut boxe si difuzoare menite sa imbunatateasca toate aspectele sunetului pentru a oferi cea mai buna experienta audio.

Dar audiofilii pasionati sunt intotdeauna in cautarea solutiilor noi pentru a obtine un sunet de inalta fidelitate. Iar cand pasiunea se imbina cu entuziasmul se intampla lucruri extraordinare si iubitorii de sunet si-au creat propriile incinte, combinand componente de cea mai buna calitate, care sa le satisfaca si cele mai pretentioase cerinte.

Asa au aparut KIT-urile C-Note care ofera satisfactia realizarii unor boxe in regie proprie, cu rezultate uimitoare si buget redus.

Sistemele C-Note sunt atent proiectate respectand legile nescrise ale acusticii si mecanicii pentru ca rezultatele sa fie ideale de fiecare data. Selectarea celor mai bune difuzoare si componente, precum si proportionarea materialelor ce respecta o geometrie mai eficienta la crearea de boxe cu sunete mai realiste permite crearea de boxe care anuleaza toate interferentele pe care unele boxe banale de supermarket le-ar putea avea. Astfel va puteti crea incinte ideale pentru a mentine o acustica expansiva si o imagine stereo larga, imbunatatind in acelasi timp experienta sonora tridimensionala.

KIT-urile C-Note  ofera mult mai mult decat sugereaza pretul si dimensiunea si produc un sunet minunat cu o acustica larga si invaluitoare. Panourile solide din MDF sunt finisate perfect cu tolerante aproape inexistente, asigurand o asamblare facila si vibratii zero. Componentele selectate special pentru incintele de dimensiuni minime formeaza un KIT perfect pentru pasionatii de proiecte DIY ce include tot ce este nevoie pentru a construi o pereche de boxe de top in cel mai scurt timp.

Difuzoarele Dayton Audio, componentele de calitate premium si carcasa cu aspect minimalist din KIT-urile C-Note te vor transforma in stapanul sunetului si iti vor oferi satisfactia de a-ti crea propria boxa.