Buttkicker

Guitammer sunt lideri mondiali ce proiecteaza si distribuie transducers audio. In 1990 Guitammer, cu sediul in Westerville – Ohio, a lansat pe piata un nou mod de a asculta, dar mai ales de a simti sunetul.

Lider pe piata HFI, produsele si tehnologia de sunet de joasa frecventa a companiei a fost dusa la alt nivel de Transducers de inalta frecventa ButtKicker.

ButtKicker sunt transducers liniari, practic indestructibili, puternici, muzicali, care recreeaza semnalele audio, amplificate intr-o gama senzoriala fara precedent. In plus acestia nu necesita niciun fel de intretinere pentru a functiona impecabil ani de zile.

Bazat pe un design revolutionar, patentat, care este mai precis din punct de vedere muzical, mai puternic si mai durabil decat difuzoarele cu bobine si alte dispozitive, acesti Transducers audio de inalta frecventa ButtKicker permit utilizatorului sa simtă intensitatea basului fara volum excesiv.

Transducers de inalta frecventa, ButtKicker permit timpanelor sa simta sunetul de joasa frecventa si sunt utilizati in intreaga lume de catre companiile de divertisment sau la marile concerte, pentru a amplifica senzatiile publicului.

ButtKicker au inceput sa fie utilizati si in cinematografe si aplicatii industriale, precum și de catre muzicieni si tehnicieni audio profesionisti.

Guitammer ofera utilizatorului diferite tipuri de transducers ButtKicker, care redau sunetul cu o perfectiune nemaiintalnita, transformandu-l in vibratii cu un rezultat audio impecabil.

ButtKicker se ataseaza unor obiecte precum ar fi scaune, podele, platforme si stalpi, transmitand sunetul cu frecventa joasa direct in corpul ascultatorului, unde senzatiile simtite sunt cu adevarat uimitoare, iar sunetul pe care il percepe timpanul este pur si simplu perfect!

Portofoliul Guitammer cuprinde KIT-uri ButtKicker wireless si KIT-uri ButtKicker LFE care sunt utilizate in aplicatii home cinema si ButtKicker Gamer2 pentru jocuri video si simulatoare, pentru utilizarea prin conectare la computerele personale si console de jocuri cu simulatoare de curse si de zbor.

ButtKicker LIVE permite ca emotia, impactul si senzatia evenimentelor sportive sa ajunga la utilizator impreuna cu sunetul si imaginea, ca si cum acesta ar fi la fata locului.