Brimar

Amplificatoarele audio par sa se reintoarca la origini, utilizand piese de baza, cu un aer vintage, dar o performanta actuala incontestabila.

Fabricate in Marea Britanie, lampile Brimar sunt dedicate amplificarii semnalului pentru a reda sunetul intr-un mod cat mai fidel, aducand satisfactie imediata alaturi de un sunet cald, fara distorsiuni.

Utilizate atat in amplificatoare pentru chitara, cat si in dispozitive personalizate, lampile Brimar ofera noi optiuni si o dimensiune diferita sunetului, obtinut pe baza caracteristicilor unice pe care aceste lampi le poseda.

Produsele termionice Brimar sunt rezultatul frustrarii lipsei de tuburi de inalta calitate la un pret rezonabil. Astfel, flamanzi dupa fiabilitatea si sunetul clasic pe care l-au produs odata, Brimar au readus in atentie procesul complex prin care erau fabricate lampile in 1940, amplificand toate calitatile pe care acestea le au.

Astazi tuburile Brimar sunt apreciate pentru caracterul lor de neutru, cel mai potrivit pentru aplicatiile audiofile de inalta precizie deoarece au o microfonie foarte scazuta si liniaritate splendida, cu o dinamica de sunet 3D.

Din punct de vedere audio, lampile Brimar au o reprezentare detaliata si cristalina a sunetului. La volumele reduse pot suna un pic „gol” si prea fidel.

Atunci cand sunetul este impins la distorsiune, Brimar dezvolta toata magia, prezentand o definitie excelenta in frecvente, cu un continut voluptos si o deschidere tridimensionala a sunetului, care pare sa sara din difuzor.

Cu toate acestea, sunetul lampilor Brimar este clasic, cu o dinamica perfecta, fiind foarte usor de controlat nivelul de distorsiune.

Pe langa designul clasic, cu aer vintage, lampile Brimar sunt o modalitate simpla de a imbunatati performanta amplificatorului si duc la un sunet pur, pe care entuziastii de HI-FI il vor iubi.

Fiecare lampa a fost testata cu scrupulozitate si numai cele care au trecut toate testele de calitate au fost inscriptionate cu sigla Brimar Thermionic.