Btech

B-Tech a intrat in lumea AV in 1972 si imediat si-a format o reputatie solida datorata produselor excelente, grijii si respectului fata de utilizator.

Stapanind tehnologii noi de proiectare si creare, cu o viziune moderna, B-Tech are un portofoliu variat ce cuprinde mobilier audio-video, suporti video proiectoare, standuri boxe si accesorii profesionale AV. 

Explorarea constanta a functiilor inteligente si cercetarea perseverenta, cu pasiune, a dus la numeroase concepte inovative si astazi B-Tech ofera una dintre cele mai extinse si versatile game de solutii AV de pe piata internationala.

Situat strategic in Midlands, Anglia, sediul B-Tech UK este o celula multifunctionala ce cuprinde laboratoarele de testare, showroom si fabrica in care toate componentele sunt proiectate si realizate all in house.

Cu un design de produs modern, raportat la necesitatile utilizatorului contemporan, reflectand o calitate si o fiabilitate tipic englezeasca, produsele B-Tech respecta un raport calitate/ pret favorabil celor ce hotarasc sa achizitioneze un produs ce poarta cu mandrie sigla brandului.

Produsele B-Tech sunt caracterizate prin materialele de calitate ce ofera rezistenta, durabilitate si designuri practice ce asigura functionalitate la cele mai inalte standarde. 

Toate gamele de produse sunt concepute pentru a respecta cerintele foarte stricte din industrie, dar totodata pentru a aduce un aspect modern spatiilor in care sunt instalate. Suficient de versatile, cu montare usoara, produsele B-Tech sunt special realizate pentru a se adapta nevoilor utilizatorului, oferind o experienta satisfacatoare si rezultate remarcabile, desavarsind orice sistem audio-video pe care il gazduieste.

Pe langa produsele marca proprie, B-Tech produce la cerere si game private label, in serii exclusive, pentru cei mai cunoscuti producatori de aparatura AV din lume. 

Produsele B-Tech sunt astazi distribuite in intreaga lume, cautate cu inversunare de entuziastii si audiofilii, intotdeauna dornici de perfectiunea pe care mobilierul special creat o imprima oricarui sistem AV.