Audio Selection

Atunci cand te declari audiofil pasionat si muzica inseamna mai mult decat sunet, tot ce iti doresti este ca sistemul tau audio sa fie impecabil pentru a-ti oferi cele mai intense experiente multimedia.

Goldkabel este o companie tanara care a castigat deja o serie de premii in domeniul sau si care ofera utilizatorului pretentios o gama extinsa si variata de cabluri de interconectare, pentru aparatura HI-Fi si alimentare, dispozitive antivibratii precum dampere, conuri si spike, standuri si placi izolatoare de inalta calitate, care minimizeaza suprafata de contact absorbind impactul, rezultatul fiind un sunet impecabil din toate punctele de vedere.

Una dintre principalele diferente dintre un suport oarecare a gamei de baza si o componenta de referinta de inalta fidelitate a sistemului audio este tehnologia utilizata pentru a minimiza vibratiile. Cand un difuzor, un CD player sau orice alta componenta vibreaza, performantele intregului sistem scad. Acest lucru se datoreaza faptului ca vibratiile afecteaza calitatea audio si in acelasi timp pot produce propriul lor sunet care sa fie extrem de deranjant.

Fabricate in Germania, cu materiale atent selectionate, produsele incluse in portofoliul Goldkabel sunt destinate celor care cauta cea mai buna performanta, ajustata unui buget redus, dar si eleganta pentru o estetica impecabila a oricarui sistem audio-video.