antiference

Acum mai bine de opt decenii, primele emisiuni de televiziune au dus la necesitatea unor antene performate ce puteau transmite semnalul intr-un mod fluid, fara interferente. 

In 1937 Antiference s-a consacrat in productia de receptie TV, incepand sa produca pentru piata comerciala din Marea Britanie, antene UHF si VHF.

Dezvoltarea rapida si evolutia surprinzatoate a acestui sector a adus in portofoliul  Antiference produse care au evoluat constant pentru a satisface nevoile pietei si tehnologiei actuale. 

Cunoscuti, renumiti si apreciati pentru realizarea de produse de o calitate impecabila, Antiference si-a largit orizontul si pe langa gama de produse care i-au facut consacrat, si-a indreptat atentia asupra  produselor inteligente de distributie media precum splittere HDMI pentru tehnologia 4K, modulatoare digitale, routere, amplificatoare de distributie, suporturi de perete pentru LCD si accesorii Sky interne.

Fiabile, suportand cele mai recente standarde 4K, splitterele Antiference sunt compatibile cu emitatoarele sau receptoarele HDMI, ajutandu-te sa faci un upgrade sistemului, devenind o solutie rentabila pentru transmiterea de semnale pe un singur cablu.

Ideale pentru proiecte ce includ sisteme cu proiectoare, home cinema, ecrane publicitare, monitorizare CCTV  sau sali de conferinta, splitterele Antiference raman fidele renumelui care a cafut cunoscuta compania, transmitand sau distribuind semnalul in cel mai optim mod. 

De asemenea, Antiference a testat sisteme matrice de distributie pentru unitati multifunctionale, precum hoteluri si baze de agrement, care permit utilizatorilor multipli sa acceseze in mod inteligent mai multe surse intr-un singur sistem.