Parte integranta a companiei nemtesti Sommer Cable, Hicon se ghideaza dupa filosofia umbrelei care ii acopera si pornind de la cablurile cele mai cunoscute din intreaga lume, ofera solutii complete de conectica AV de ultima generatie.

Infiintata in 2001, pentru a oferi calitate la cel mai mic pret posibil, Hicon a dezvoltat o serie de conectori si tehnologii de conectare care, combinate cu cablurile Sommer , ofera o gama vasta de solutii de conectare pentru sectorul mass-media precum si pentru telefonie.

Considerata ca fiind una dintre cele mai inovatoare companii, Hicon produce solutii personalizate complexe pentru intreg sectorul unde tehnologia media este in prim plan.

Hicon aduna in portofoliul sau gamele de cabluri AVcomplete precum Ergonomic, Ambianta si Multimedia, cabluri ideale pentru iubitor de sunet pur si imagine fidela originalului, care isi doresc sa aiba parte de experiente multimedia senzationale in confortul propriului camin.

Proiectati pentru piata audiofila HI-FI si high-end profesionala, precum si pentru sectorul DJ profesionist, Hicon ofera utilizatorilor celebrii conectori prin insurubare, ce permit o conectare sigura, imediata, fara a apela la solutii de lipire sau sertizare. Solutia inovatoare patentata de Sommer garanteaza o izolare optima si o rezistenta extrem de scazuta la contact.

Hicon ofera tot tipul de conectori de inalta calitate, la preturi juste, renumiti pentru fiabilitate, durabilitate si manevrare usoara.

Compania germana este cunoscuta la nivel mondial pentru testarea mecanica a clicurilor de imperechere a conectorilor sai, cu un utilaj special creat de Sommer. Aceasta manevra asigura utilizatorul ca achizitioneaza un produs durabil, de o calitate impecabila.