LESSLOSS

Cand vorbesti despre sunet HFI automat te gandesti la un sistem audio performant. Iar cand vorbesti despre un sistem audio, echipament video sau home cinema, trebuie sa ai in vedere cablurile de tot felul care realizeaza conexiunile sistemului tau.

Chiar daca par un detaliu nesemnificativ, cablurile pot face diferenta intre un sunet frumos, cu muzicalitate impecabila si un sunet comun, infundat sau cu interferente. Indiferent de cat de perforante sunt componentele AV care compun sistemul tau, daca nu realizezi conexiunile cu cabluri adecvate, totul va fi ruinat.

LessLoss Audio este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri din domeniul audio Hight End, cunoscut de peste zece ani ca fiind punct de referinta pentru cablurile cu zgomot redus. Cu radacini lituaniene, LessLoss produce si vinde cabluri audio de cea mai buna calitate, cabluri de alimentare, cabluri pentru difuzoare, interconectari audio, interconectari rapide, cabluri digitale si playere audio. Toate produsele LessLoss Audio sunt cunoscute la nivel si vandute exclusiv online, ceea ce le reduce semnificativ costul de achizitie.

LessLoss Audio a devenit faimoasa datorita cablurilor de alimentare DFPC(Dynamic Filtering Power Cables). Toate cablurile de alimentare cu pierdere redusa de curent au incorporat (Skin-filtering), un email special realizat in care sunt imbracati conductorii pentru a reduce impactul contaminarii electromagnetice (EM), fara a compromite dinamica sunetului.

Faima a fost dusa mai departe de cablurile C-MARC ce sunt construite dupa metoda anilor 1930. La realizarea lor sunt folosite doua bobine contra polarizate ce prin anulare electrica a zgomotului indus ofera un raport excelent semnal/zgomot (S/N) pentru mediul exigent al apilicatiilor de astazi.

In procesul de fabricare a cablurilor LessLoss nu se strecoara niciun strop de plastic, la final aceste fiind imbracate cu dubla izolatie din fibre de bumbac 100% natural. Acest lucru are ca rezultat un produs foarte usor, foarte flexibil, care este capabil sa ofere cele mai bune caracteristici si performanta pentru aplicatii audio delicate.

Cel care a pus bazele companiei, Louis Motek, un muzician experimentat, a investit tot talentul sau in crearea componentelor audio de o calitate fara precedent, oferind solutii fara cusur pentru audiofilii pretentiosi.